jeudi 26 janvier 2017

Bloedluis

Vandaar de ook algemeen gebruikte en betere benaming:. Bloedluis is de meest voorkomende parasiet bij kippen. Elke kippenliefhebber kan er wel over meepraten.


Bestrijding van de bloedluizen vergt het nodige . De vogel-luismijt, bloedluis of rode vogelmijt (Dermanyssus gallinae) is een ectoparasiet van vogels. De mijt komt onder meer voor bij pluimvee, waardoor de.

Echter: deze parasiet is geen luis maar een mijt. Met onze hulp beschermt u uw vogels, pluimvee en kippen tegen bloedluis. Bloedluizen bestrijden kan gemakkelijk door de juiste stappen te nemen.


En als u al last heeft van bloedluis , dan moet u deze bestrijden. Een bloedluizenplaag moet u voorkomen. Tips voor het opsporen en bestrijden van bloedluis. Hoe ziet een bloedluis eruit?


En hoe slaagt dit ongedierte erin zich zo snel te vermeerderen?

Expert Harrie van Rooijen weet alles van rode bloedluizen en de. Snel en goedkoop definitief verlost van deze parasiet! De crisis rond de fipronil-eieren zou nooit zijn uitgebroken als kippenhouders niet al decennialang geteisterd worden door de bloedluis.


Nieuw product beschikbaar in de bestrijding tegen bloedluis. Afgelopen dinsdag oktober heeft farmaceut MSD het nieuwe . De bloedluis is geen echte luis maar een mijt. Rode bloedluis en bloedluis zijn veel gebruikte termen, de juiste term is rode vogelmijt of rode bloedmijt. De mijt brengt grote schade aan uw dieren aan en brengt ziekten over. Hans Baaij: Over de belangen van kippen, hoe zwaarwichtig ook, wordt simpelweg niet nagedacht, ook niet door de media.


Wie kippen heeft, kan er over meepraten: bloedluis. De parasiet die kippenhouders maar al te graag bestreden zien. Als je zelf kippen houdt is de kans groot dat je te maken krijgt met bloedluis (rode vogelmijt).


De beestjes planten zich heel snel voort en nemen flink bloed af . Vind hier de beste tips om bloedluis bij kippen te voorkomen en te bestrijden. De angst van elke kippen- of vogelliefhebber is een bloedluis uitbraak. Deze naam is ingeburgerd in de vogelsport en een vastgeroest begrip. Eigenlijk hebben we niet eens te maken met een luis, want deze parasiet.


Wil je nu écht van die vervelende bloedluis af?

Hieronder vindt u een overzicht van de gevolgen van bloedluis voor uw kippen, medewerkers en de schade die bloedluis kan toebrengen aan uw . Het is immers geen eerlijke strijd wanneer bloedluis reeds massaal aanwezig is! Leg een stukje karton in of bij het legnest van de kippen. Wollige bloedluis kan soms erg storend zijn. Vorig jaar problemen gehad met deze speciale bladluizen?


Maak nu schuilplaatsen voor oorwormen in de bomen. Wees de bloedluis een stapje voor! De laatste jaren vormen bloedluizen, die zich voeden met het bloed van bijvoorbeeld kippen, een steeds groter probleem. En hoe kom ik van bloedluis in mijn kippenhok af?


Ten eerste is het goed om te weten dat bloedluis.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés